Contact

Wilt u met ons een aanbestedingstraject in gaan of heeft u verder nog vragen, neem dan contact met ons op:

Lance Consulting BV

Buorren 17
9007 SC  Idaerd
Tel: 058-8458040
Fax: 058-2343501
info@lanceconsulting.nl

Bedrijfsprofiel

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden op het gebied van zakelijke dienstverlening. Lance Consulting is opgericht door Lennard Drogendijk, hij beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van verschillende specialismen. Na bijna 7 jaar actief te zijn geweest in projectmanagement, business planning en business Development, werd het tijd voor het uitbreiden van de kennisgebieden. In 2004 is daarom Lance Consulting ontstaan waarbij het aanbesteden van diensten de hoofdactiviteit beslaat.

Daarnaast houdt ons bureau zich bezig met:

  • Projectmanagement

  • Business Planning

  • Organisatie advies

  • Strategisch management

  • FinanciŽle advisering

  • Subsidie advies

Wij werken op dit moment veel op projectenbasis met klanten in Noord-Nederland. Voor deze klanten bezoeken wij tevens regelmatig andere landen, waardoor wij in contact komen met zeer veel relaties. Ons netwerk breidt zich snel uit. De laatste jaren hebben wij met name opdrachten die ons in Centraal en Oost Europa brengen.

Op dit moment werken wij voor een aantal organisaties, maar zijn steeds op zoek naar uitbreiding van onze klanten portfolio. Partners voor wie wij frequent werken zijn:

Lance Consulting voert het project ‘Lance leercultuur’ uit onder de Duurzame inzetbaarheidsregeling van het Europees Sociaal Fonds. Het doel van dit project is om een leer- en kennisoverdrachtsklimaat te creŽren waarbij van elkaar leren centraal staat onder leiding van een ervaren externe coach en begeleider. Hiermee wil Lance het kennis- en vaardigheidsniveau onder alle medewerkers opkrikken en structureel interne kennisoverdrachtsprocessen te verbeteren met als hoofddoel continuÔteitsborging. 

ESF logo